Чому моя квартира знову така запилена? Поради як захистити себе від пилу.

«Я тільки що прибрала, як там вже знову пил?» Ми всі розчарувалися в безперервних речах. ін збирається на поверхнях меблів, в проміжках між декором і в щілинах по всьому будинку. Це неприємно, але що таке пил і як його уникнути?

Пил: Чому моя квартира така запилена?

Якщо ви ставите питанням: «Чому моя квартира так запилена?», є багато можливих причин. Пил складається з безлічі різних мікрочастинок, в тому числі:

Клітини шкіри: це поширений винуватець пилу, про який люблять говорити клінінгові компанії. Хоча клітини шкіри складають частину пилу, ви можете бути здивовані тим, наскільки малий відсоток вони вносять.

Бруд: Частинки ґрунту можуть прилипати до вашого взуття і потрапляти у ваш будинок. Однак ви не єдині — домашні тварини також можуть нести бруд і інші забруднення на лапках або шерсті. Щоб зменшити кількість пилу у вашому домі, знімайте взуття біля дверей і тримайте поруч вологі серветки для домашніх тварин на випадок, якщо лапи вашого вихованця особливо забрудняться.

Пилок: Пилок зазвичай накопичується в теплі місяці, коли цвітуть рослини і повітря вологе. Сезонний пилок і алергени, такі як висохле листя, можуть також вносити свій внесок у формування пилу, а вологість у повітрі підсилює цей ефект.

Інші частинки: Огляньте свій будинок. Чи бачите ви обшарпану фарбу на стінах, стелях з тріщинами або відшаруваннями, які призводить до відколу покриття? Якщо у вас одна з кімнат особливи запилена, зверніть увагу на свій декор. Старі книги з потрісканими корінцями або декор із зістареним виглядом також можуть додати масу до суміші пилу.

Як позбутися від пилу

Тепер, коли ми трохи розуміємо, як утворюється пил і чому він зазвичай з’являється, як його тримати подалі? Ось місця, з яких вам варто почати!

Перевірте вентиляційні отвори

Думаєте, як позбутися пилу в повітрі? Подивіться на свої вентиляційні отвори! Якщо решітки на ваших вентиляційних отворах забруднені пилом, то вже настав час замінити фільтр. У багатоквартирних будинках їх слід змінювати регулярно. Чистий фільтр для повітря зробить дуже велику різницю. Навіть такий незначний фактор, як близькість до будівельного майданчика, може вплинути на якість повітря у вашому будинку.

Купити очищувач повітря HEPA

Якщо ви ставите питанням, як позбутися від пилу, що ширяє в повітрі, придбайте повітряний фільтр HEPA. Повітряний фільтр вловлює всі види забруднювачів повітря, які пропускають ваші повітряні фільтри, включаючи пил! Це особливо корисно для тих, хто страждає від алергії на домашніх тварин або сезонної алергії. HEPA-фільтр – найкращий спосіб позбутися пилу в повітрі. Існує фільтр для будь-якого бюджету та стилю, тому знайти правильний має бути легко!

Створіть графік прибирання

Найкращим способом видалення пилу є часте прибирання. Створення графіка прибирання може бути не дуже веселим, але це справді найкращий засіб від пилу в будинку. Ось кілька найкращих способів боротьби з пилом у квартирі:

  • Частіше пилососіть. Бездротові пилососи роблять цю роботу простішою та швидшою, ніж будь-коли.
  • Періть простирадла раз на тиждень.
  • Почистіть килими. Деякі компанії навіть виготовляють килими, які можна прати!
  • Ретельно чистіть килими не рідше одного разу на рік.
  • Очистіть плінтуси. Для цієї та інших нерівних поверхонь чудово підходять універсальні салфетки.
  • Очистіть жалюзі. Волога шкарпетка або стара рукавичка швидко впораються з цим!
  • Використовуйте валик для ворсу. Валики з ворсом відмінно підходять для «опудривания» тканини. Проведіть ним по меблях, шторах, абажурах і навіть книгах, обтягнутих тканиною.

Виконуйте вищеописані дії регулярно, і ви будете насолоджуватися здоровим та затишним житлом, де пил та бруд не матимуть шансу накопичуватися. Ваше житло стане місцем, де ви завжди знаходитимете спокій та комфорт. Забезпечте собі чистоту та свіжість у кожному куточку свого приміщення.

Звісно, ви можете зекономити час і зусилля, викликавши клінінговий сервіс CleanUp. Позбавте себе клопоту прибирання і насолоджуйтеся чистотою та затишком вашого приміщення. Наші професіонали забезпечать вам бездоганну якість та задоволення. Зателефонуйте нам сьогодні і насолоджуйтесь безперервною чистотою у вашому будинку!

Підпишіть свій контракт на регулярне прибирання

Не дозволяйте своїй нинішній запиленій квартирі викликати у вас стрес. Беріть справи під свій контроль і підніміть рівень комфорту у своєму житлі, подзвоніть до клінінгового сервісу CleanUp та підніміть договір на регулярне прибирання. Наші досвідчені фахівці забезпечать, щоб ваша квартира завжди була в ідеальному стані. Незалежно від вашого графіку та потреб, ми пропонуємо гнучкі опції прибирання, які відповідають вашим вимогам. Підпишіть контракт на регулярне прибирання прямо зараз та насолоджуйтеся безперервною чистотою у вашому домі.

Наші послуги прибирання принесуть свіжість та чистоту до вашого житла, даруючи вам затишок та комфорт. Нехай ваша квартира стане оазою, в якій ви завжди будете раді повертатися.

Call Now Button