Осіннє прибирання ванної кімнати вашої квартири за 15 хвилин

Настала осінь, що означає прохолодну погоду, короткі дні і опади. Вечорами, коли темнішає швидше, оселяючись під теплим одіялом, ви можете насолоджуватися гарячим чаєм або какао та дивитися улюблені фільми або читати книги. Такі вечори створюють неперевершену атмосферу затишку та спокою…

Також це означає, що час провести осіннє прибирання своєї квартири. Це включає в себе прибирання кожного кутка, включаючи ванну кімнату. Від раковини до ванни, прибирання ванної кімнати в квартирі може бути завданням, яке не завжди приносить задоволення. Однак є кілька порад і підказок, які можуть допомогти вам впоратися з цим завданням за 15 хвилин або навіть менше. Осіннє прибирання може стати легким завданням, якщо у вас є клінінг-сервіс CleanUp на вашому боці.

Як прибрати ванну — швидко!

1. Очистіть усі поверхні у вашій ванній кімнаті.

Перед початком, приберіть усе зайве: зубні щітки, мило, косметику та всі пляшки з полиць і біля душу. Розмістіть їх окремо, щоб мати доступ до всіх поверхонь для прибирання. Під час цього процесу викиньте все, що пусте або не використовується.

2. Розпиліть миючий засіб для ванної кімнати (або універсальний) на поверхні.

Після прибирання безладу ретельно обробіть стійки, ванну та стінки душу дезінфікуючим засобом. Замість того, щоб відразу витирати його, дайте засобу постояти на поверхнях, поки ви робите інші роботи. Це допоможе розчинити бруд та плями від макіяжу, зубної пасти та інших продуктів. Відкрийте вікно або залиште двері у ванну навстіж – запах може бути інтенсивним!

3. Витріть підлогу.

Не хвилюйтеся, вам не потрібно полірувати підлогу ванної кімнати зубною щіткою, щоб помітно змінити ситуацію. Якщо у вас є швабра, ви, звичайно, можете її витягнути. В іншому випадку скористайтеся парою вологих паперових рушників, щоб витерти підлогу. Зосередьтеся на місцях, де накопичується пил і бруд, наприклад, на краю ванни, навколо дна унітазу та раковини. Використовуйте сухий паперовий рушник, щоб видалити пил з плінтусів.

4. Очистіть дзеркало.

Розпиліть на дзеркало засіб для чищення скла та протріть його паперовим рушником. Люди часто не помічають, коли їхні дзеркала забруднюються, але це має величезне значення, коли вони знову блищать!

5. Протріть усі поверхні. Поверніть свої продукти та аксесуари на місця.

Тепер настав час протерти прилавок і ванну, які ви які вже були оброблені засобом для чищення. Використовуйте кілька сухих паперових рушників або стару ганчірку, щоб зітерти весь спрей для чищення (не мочалку вашого сусіда по кімнаті). Після цього покладіть свої речі назад. Витратьте трохи часу, щоб упорядкувати їх так, щоб ваша стійка та душ виглядали охайно й акуратно.

6. Почистити туалет.

Це, мабуть, найстрашніше завдання з прибирання ванної кімнати, але ви впораєтесь. Капніть туди трохи засобу для чищення унітазу та покрутіть щіткою для унітазу. Ретельно очистіть все навкруги. Змийте туалет і вуаля – найгірше позаду!

Ось і все!

Якщо ви вже виконали всі кроки правильно та користуєтеся діючими миючими засобами, насолоджуйтесь результатом своєї роботи та чистотою вашого приміщення.

Звісно, ви можете зекономити час і зусилля, викликавши клінінговий сервіс CleanUp. Позбавте себе клопоту прибирання і насолоджуйтеся чистотою та затишком вашого приміщення. Наші професіонали забезпечать вам бездоганну якість та задоволення. Зателефонуйте нам сьогодні і насолоджуйтесь безперервною чистотою у вашому будинку!

Call Now Button